Hosted Microsoft Exchange 2019

 

Hosted Microsoft® Exchange -palvelimen avulla saat sähköpostiviestisi automaattisesti synkronoitua kaikkien laitteittesi välillä, niin että sinulla on aina samat ja viimeisimmät viestit kaikissa laitteissa. Synkronointi onnistuu helposti myös matkapuhelimen kanssa. Tämän lisäksi Exchange -palvelin huolehtii automaattisesti myös kalenterin ja osoitekirjan synkronoinnista.

Tietoja voidaan jakaa saumattomasti kaikkien työryhmän jäsenien tai työntekijöiden välillä, jolloin myös yhteistyö sujuu helposti paikasta ja ajasta riippumatta.


Hosted Exchange 2019 tärkeimmät ominaisuudet

 • Kaikki tiedot kaikkialla ja automaattisesti samat ja aina mukana.
 • Microsoft Outlook 2013 -ohjelma sisältyy palvelun hintaan
 • Microsoft Outlook 2011 -ohjelma  kuuluu hintaan Mac OS -käyttäjillä
 • Outlook 2013 Web App  selainpohjainen Outlook 2013 -ohjelma
 • 50 GB tilaa sähköposteille ja liitetiedostoille.
 • Virussuojaus ja roskapostitorjunta
 • Microsoft Exchange työryhmäominaisuudet
  • Jaettu osoitekirja
  • Julkiset hakemistot
  • Jaettu kalenteri
 • Ilmainen ja nopea puhelin-, sähköposti- ja www-tuki

Kokeile täysin kustannuksetta 55 päivän ajan!

Tilaa

Tarjous: 4,95€
/kk/laatikko (0% alv)

Tarjous on voimassa ensimmäiset 12 kk.
Norm. 9,90  €/kk/laatikko.Virus- ja roskapostisuodatus

Sähköpostiviruksista ei tarvitse huolehtia, koska järjestelmä tarkistaa heuristista skannausmenetelmää käyttäen kaikki sähköpostit ennen kuin viestit tallentuvat Exchange -laatikkoon. Järjestelmään kuuluva roskapostitorjunta on monitasoinen ja tilastoperusteinen. Jokainen viesti tarkistetaan käyttäjän asettaman 15 herkkyystason mukaan. Roskapostiviesti poistetaan joko automaattisesti palvelimella tai viestin otsikkoon lisätään sana "SPAM".


Jaetut kansiot ja dokumentit

Unohda loputon sähköpostien edelleen lähettely työryhmän kesken. Exchange-sähköpostilaatikon avulla voit jakaa minkä tahansa sähköpostilaatikkosi kansion kenen tahansa työryhmäsi jäsenen kanssa. Riittää, että molemmilla on Exchange-sähköpostilaatikko saman verkkotunnuksen alla.
Outlook2013 Web App (OWA) - Selainpohjainen Outlook2013 ohjelma

Monipuolinen selainkäyttöinen sähköpostijärjestelmä on veloituksetta käytössäsi. Outlook2013 Web App:illa hallitset sähköposteja, osoitteistoa ja kalenteriasi tehokkaasti mistä tahansa missä on Internet yhteys.


Jaettu kalenteri ja tehtävälista

Hoida kaikki yrityksesi aikataulut keskitetysti. Tarvittaessa näet jokaisen Exchange-laatikon omistajan kalenterin ja muut aikataulut. Ryhmätyöskentelyn koordinoiminen helpottuu huomattavasti, kun kaikkien työntekijöiden kalenterit ovat helposti saatavilla samanaikaisesti. Tehtävälistan avulla yrityksen työtehtäviä pystytään koordinoimaan tehokkaasti. Tehtävät voidaan delegoida yksittäisille henkilöille ja niiden edistymistä on helppo seurata.
Yhteystiedot

Hallitse yhteystietojasi keskitetysti. Yhteystiedot ovat aina kaikkien työryhmän jäsenten käytössä ja muutokset yhteystietoihin päivittyvät automaattisesti kaikille käyttäjille.

Synkronointi matkapuhelimen kanssa

Sähköpostisi ja yhteystietosi kulkevat aina mukanasi minne menetkin. Exchange-sähköpostilaatikon lukeminen onnistuu lähes kaikilla moderneilla matkapuhelimilla ja tietojen synkronointi eri laitteiden välillä onnistuu automaattisesti.


Tilaa

Tarjous: 4,95€
/kk/laatikko (0% alv)

Tarjous on voimassa ensimmäiset 12 kk.
Norm. 9,90 €/kk/laatikko.

Osoite Internet

World Trade Center
Aleksanterinkatu 17
FIN-00100 HELSINKI

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9-17
09-6226 2230
asiakaspalvelu@osoite.fi

Laskutus

Arkisin klo 9-17
09-6226 2240
laskutus@osoite.fi

Myynti

Arkisin klo 9-17
09-6226 2220
myynti@osoite.fi